เปิดให้เล่นแล้ว Heroes of the Storm ช่วง Open Beta testing | Free Games & Giveaways | Game Bundle News

เปิดให้เล่นแล้ว Heroes of the Storm ช่วง Open Beta testing

Heroes-of-the-Storm-Beta-01

เปิดให้เล่นแล้ว Heroes of the Storm ในช่วง Open Beta testing ซึ่งเป็นการเปิดให้เล่นก่อน ที่จะประกาศเปิดตัวอย่างเป็นทางการในวันที่ 2 มิถุนายนที่จะถึงนี้ ซึ่งผู้เล่นทุกคนสามารถเข้าเล่นได้ฟรี และจะไม่มีการรีเซตข้อมูลใดๆทั้งสิ้น เพียงแค่ดาวโหลดเกมมา ก็สามารถเล่นได้ทันที

Get ready to unleash the Burning Hells with Diablo, kick up a revolution with Raynor, and seek vengeance with Sylvanas, because Heroes of the Storm Open Beta testing has officially begun! If you didn’t get the chance to leap into the fray during our Technical Alpha or Closed Beta phases, right now is a great opportunity for you and your pals to dive headlong into our raucous online team brawler before the game launches on June 2. That’s right—no more keys, codes, or opt-ins; you can click here to start downloading Heroes and embark on your conquest in the Nexus, for free, today.
If you’re brand-new to Heroes of the Storm, you might like to check out our video below for a quick crash course on the Nexus while waiting for your download to complete.

Heroes of the Storm เป็นเกมแนว MOBA ที่มีจุดเด่นคือการนำตัวละครทั้งหมดของค่าย Blizzard Entertainment นำมาเป็นตัวละครมาให้เราได้เลือกเล่นกัน ไม่ว่าจะ Starcraft , World of Warcraft หรือ Diablo ซึ่งล้วนเป็นตัวละครที่เรารู้จักกันดี

Heroes-of-the-Storm-Open-Beta-testing

G2A-banner

สำหรับตัวเกมนั้น เราสามารถดาวโหลดได้ทั้งแบบติดตั้ง หรือจาก Battle.net App แต่เราแนะนำให้ใช้ Battle.net App สำหรับคนที่ไม่มีสามารถ ดาวโหลดได้ที่นี่

Leave a Reply